Мирчев, ДБ: Не сме изгубили надежда, че вторият мандат може да бъде реализиран

Ще има много тежък дебат днес в Народното събрание, каза депутатът
6 яну 2023 09:12, Елка Василева
70
 Мирчев, ДБ: Не сме изгубили надежда, че вторият мандат може да бъде реализиран
Снимка: архив, БГНЕС

„Не сме изгубили надежда, че вторият мандат може да бъде реализиран. Нека да видим в зала, много трудно е да не бъде подкрепена декларацията”. Това заяви депутатът от ДБ Ивайло Мирчев пред Нова тв.

Още по темата
„Всяка политическа сила може да си измисли всякакви извинения, за да не я подкрепи. А всъщност се търси извинение да не бъде подкрепена. Ще има много тежък дебат днес в Народното събрание. Има шанс декларацията да бъде подкрепена”, каза Мирчев.

Според него в декларацията на ПП нито има неща, които са срещу схващанията на БСП, нито ГЕРБ имат сериозни аргументи да не я подкрепят.

„ГЕРБ нямат нито един аргумент да не подкрепят тази декларация. Отговорността за втория мандат е на всички партии, но най-вече на ПП и на ГЕРБ като първа по големина политическа сила. ГЕРБ трябва да имат много ясни и силни аргументи, защо не могат да подкрепят тази декларация и такова управление. Усещането ми е, че такива аргументи по същество няма”, каза Мирчев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
1
 
! Отговори
Каракочев преди 1 година
За такива дедо ми казваше:"Тоя или е луд, или фуя му е голем". В случая май е първото.
54
0
 
5
 
! Отговори
мирчев, преди 1 година
пак не позна, нито дебати, нито реализация на мандат, само да лаете много знаете, нищо друго, палячовци, аматьори и некадърници
53
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е верно, че тоя и Ристю нямат връзка с реалността, изключително реални са за да не изтърват кльопачката и грантовете. Ама ще е до следващите избори и после - къш!
52
0
 
11
 
! Отговори
Альооо, кьорчооо.... преди 1 година
Абе сладур, какъв мандат сънуваш....вие на следващите избори ще останете извън парламента. И тогава, една беля по-малко за България!
51
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Дебелото момче" ,както го наричаше Боко, изглежда се храни лошо напоследък в парламента и не му понасят депутатските кюфтета, понеже изглежда отслабнал
50
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С амбициите на Свирчев ни се показва, че дошла ужасно време, когато пр100ите ще управлява слепите. Промяна на конституцията - въвеждане на изисквания и подвеждане под отговорност на тези, които ги слагат в листите, както и намаляне на депутатите на 100.
49
0
 
15
 
! Отговори
Избирател преди 1 година
Мирчев за пореден път показа че е тотално изперкал и му липсва каквато и да е връзка с реалността!
48
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мирчефф,как мина декларацията?Нали щеше да е предложение,което не може да се откаже.Няма да помиришете вече власт. Жалки безродни службогонци.Вие сте съучастници на шарлатаните и ще си понесете отговорноста.По-добре избори до дупка,от колкото да се повтори предишното управление на бизнес-рейдърите шарлатани.Не знам какво прави още Гешев,но изглежда работи за тия,които му искат "уж" оставката.И това ще се разбере в скоро време.
47
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Един съвет от мен.Когато искаш нещо да се случи,не казвай дано.Обричаш го на провал.Смисълът на тази дума е да....но едва ли.
46
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 42 Анонимен Възможно е и ПП да допускат грешки,но това тотално оплюване от крадците на прехода подсказва,че ПП пречи на тези,които са превзели държавата. . . . . . . Да така беше! Но това е миналото и не искаме връщане към него! След знанието какво самолично е договорил Василев, ако това е истина, ТЕЗИ от ТАЗИ партия ли е, конгломерат от предатели и некадърници ли е, са за затвор, може и без съд! Държава без енергия е мъртва!
45
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До преди две години бяха срещу ГЕРП - щяха да ги съдят, в затвора да ги вкарват, да им взимат имущество и.т.н. А сега дружки с ГЕРП заредно декларации, манифести а може и даже управле-ние, разбира се с министерски постове! Който гласува за ДБ е виновен пред България! Може би вече малко трудно рабраха, че при следващите избори може да са вече аут! Дано!
44
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДБ тотално вече нямат връзка с реалността
43
1
 
6
 
! Отговори
Ганя преди 1 година
Радвам се на тоталния разкол в евроатлантическия лагер, надявам се това да помогне България да се измъкне от питонската хватка на запада и най-вече САЩ.
42
2
 
5
 
! Отговори
Възраждане преди 1 година
Редовно правителство ще има когато българите спрат да избират евроатлантически слуги
41
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Възможно е и ПП да допускат грешки,но това тотално оплюване от крадците на прехода подсказва,че ПП пречи на тези,които са превзели държавата.Въпреки зверската борба на статуквото да се задържат във властта ,времето им отмина.
40
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДБ е по- малкото компрадорско изчадие, за разлика от ПП , които са най-голямото.И народът за съжаление продължава да им вярва ...все още.Но и двете знаят, че при следващи избори трудно ще намерят място в парламента.затова се мъчат да са толкова убедителни, наливайки ни непрекъснато някаква лимонада в ушите ни.
39
3
 
10
 
! Отговори
Промяната!!! преди 1 година
Не, не мразим ПП и ДБ. Просто не намираме никаква разлика с ГЕРБ. Пинокио беше юрист при Буда и пръв негов приятел, както и на Маджо. Денков също беше виден гербаджия. Само дето за година нямахме толкова огромен изтеглен външен дълг без някой да даде подробни обяснения за какво, а не да научаваме от вестниците. Да бе забравих.. искали сме си мафията а не честните пп и дб ***, деца на комунисти.
38
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мечтите умират последни
37
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
35 Некадърници, които идват на власт сатанизирайки политическите си опоненти, без да могат да управляват, които влизат в корупционни схеми, като ПП, не ни трябват.
36
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Цял ден го интервюират вчера - мишок нещастен .много насериозно се е взел. като му прочетох биото- гледам завършил ПУЦ-а за счетоводители и той- пази боже.